OBS! Som følge af Corona-situationen har jeg indstillet alle kundebesøg indtil videre, og tilbyder udelukkende IT-assistance via fjernstyring!

Tekniske serviceydelser

it-assistance | IT-undervisning | TV-indstilling m.v.

it-assistance og
it-undervisning

Jeg har igennem flere år varetaget diverse opgaver med IT-assistance, herunder computer-hjælp, for primært seniorer i Roskilde. Jeg tilbyder generel IT-hjælp i forbindelse med mindre IT-opgaver (ikke Mac-computere) på adressen hos kunder inden for Roskilde byzone. Uden for Roskilde byzone, tilbyder jeg udelukkende IT-fjernsupport. Til dette formål benytter jeg Windows 10's sikre og brugervenlige Hurtig hjælp-program. Det kræver dog at Windows 10 er installeret på den computer, der skal fjern-supporteres samt en aktiv og velfungerende internetforbindelse. Ofte kan software-relaterede IT-opgaver løses via fjernsupport.
Er du i tvivl om hvorvidt dit IT-problem med fordel vil kunne løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig, så vi kan få en snak om den aktuelle IT-opgave.
Jeg tilbyder IT-hjælp til bla. installation og fejlretning af software samt tablet og smartphone (Android og iPhone/iPad). Endvidere varetager jeg opsætning samt fejlretning af Windows, internet-programmer, e-mail-programmer, antivirus-programmer, sky-tjenester m.v. Herudover tilbyder jeg installation af router, printer og scanner m.v. samt fjernelse af virus og anden malware på PC og tablet samt smartphone. Desuden tilbyder jeg individuel undervisning og vejledning i brug af PC og andet IT-udstyr, fx tablet og smartphone samt undervisning i brug af Windows 10, Office-pakken, NemID, Borger.dk m.v.
For alle opgaver gælder no-cure-no-pay-princippet, hvilket vil sige: opgaven løst, ellers er assistancen gratis.

tv-indstilling i Roskilde

Jeg har igennem flere år varetaget opgaver med indstilling og installation af TV og digitalboks i Roskilde - herunder installation af YouSee-boks og YouSee-kort. Herudover tilbyder jeg vejledning i betjening af YouSee-boks og anden digitalboks.
Desuden tilbyder jeg installation og indstilling af Blu Ray-afspiller, DVD-afspiller, harddiskoptager, Apple TV m.v. Herudover tilbydes opsætning af trådløst netværk i SmartTV og AV-udstyr samt installation af Chromecast og diverse streamingtjenester som f.eks. Netflix, HBO, YouTube, DRTV, YouSee-TV og Filmstriben. Desuden tilbydes vejledning i brug af ovenstående.
N.B.: Jeg tilbyder udelukkende TV-assistance inden for Roskilde byzone!