Tekniske serviceydelser

it-assistance | IT-undervisning | TV-indstilling m.v.

it-assistance og
it-undervisning

Jeg tilbyder IT-assistance, herunder computer-hjælp, i forbindelse med mindre IT-opgaver (ikke Mac-computere) på adressen hos kunder inden for Roskilde byzone. Ved IT-opgaver uden for Roskilde byzone, tilbyder jeg udelukkende IT-fjernsupport. Til dette formål benytter jeg Windows 10's sikre og brugervenlige Hurtig hjælp-program. Det kræver dog at Windows 10 er installeret på den computer, der skal fjern-supporteres samt en aktiv og velfungerende internetforbindelse. Ofte kan software-relaterede IT-opgaver med fordel løses via fjernsupport. Er du i tvivl om hvorvidt dit IT-problem med fordel vil kunne løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig, så vi kan få en snak om den aktuelle IT-opgave.
Jeg tilbyder IT-hjælp til bla. installation og fejlretning af software samt tablet og smartphone (Android og iPhone/iPad). Endvidere opsætning og fejlretning af internet-programmer, e-mail-programmer, antivirus-programmer, sky-tjenester, Windows m.v. Herudover tilbyder jeg installation af bl.a. router, printer og scanner samt fjernelse af virus og anden malware på PC og tablet samt smartphone. Desuden tilbyder jeg individuel undervisning og vejledning i brug af PC og andet IT-udstyr, fx tablet og smartphone samt undervisning i brug af Windows 10, Office-pakken, NemID, Borger.dk m.v.
For alle opgaver gælder no-cure-no-pay-princippet, hvilket vil sige: opgaven løst, ellers er assistancen gratis. I tilfælde af, at jeg ikke selv føler mig kvalificeret til at løse en IT-opgave, henviser jeg til dygtige, lokale IT-specialister.

tv-indstilling i Roskilde

Jeg tilbyder indstilling og installation af TV og digitalboks indenfor Roskilde byzone - herunder installation af YouSee-boks og YouSee-kort. Herudover tilbyder jeg vejledning i betjening af YouSee-boks. Desuden tilbyder jeg installation og indstilling af Blu Ray-afspiller, DVD-afspiller, harddiskoptager, Apple TV m.v. Herudover tilbydes opsætning af trådløst netværk i SmartTV og AV-udstyr samt installation af Chromecast og diverse streamingtjenester som f.eks. Netflix, HBO, YouTube, DRTV, YouSee-TV og Filmstriben. Desuden tilbydes vejledning i brug af ovenstående.