serviceydelser

it-assistance | IT-undervisning | opbygnng af hjemmesider m.v.

it-assistance og
it-undervisning

Jeg har igennem flere år ydet IT-assistance og IT-undervisning for primært seniorer i Roskilde og tilbyder bl.a. IT-hjælp i forbindelse med IT-opgaver (ikke Mac-computere) på adressen hos kunder inden for Roskilde byzone. Ved IT-opgaver uden for Roskilde byzone, tilbydes udelukkende IT-fjernsupport. Ofte kan software-relaterede IT-opgaver med fordel løses via fjernsupport. Er du i tvivl om hvorvidt dit IT-problem med fordel vil kunne løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig, så vi kan få en snak om den aktuelle IT-opgave.
Jeg tilbyder IT-support til bla. installation af software, tablet og smartphone (Android og iPhone/iPad). Opsætning og fejlretning af IT-problemer med internet, e-mail-program, antivirus-programmer, Windows m.v. Herudover tilbyder jeg installation af router, printer, scanner samt fjernelse af virus og anden malware. Herudover tilbydes individuel undervisning og vejledning i ro og mag i brug af PC og andet IT-udstyr, fx. tablet og smartphone. Desuden tilbydes individuel undervisning i brug af Windows 10, Office-pakken, NemID, Borger.dk m.v.
For alle opgaver gælder no-cure-no-pay-princippet, hvilket vil sige: opgaven løst, ellers er assistancen gratis.

tv-indstilling i Roskilde

Jeg har flere års erfaring med både indstilling og installation af TV og digitalboks og tilbyder (indenfor Roskilde byzone) både installation og indstilling af TV og digitalboks, herunder installation af YouSee-boks og YouSee-kort. Herudover tilbyder jeg vejledning i betjening af YouSee-boks. Desuden tilbyder jeg installation og indstilling af Blu Ray-afspiller, DVD-afspiller, harddiskoptager, Apple TV m.v. Herudover tilbydes opsætning af trådløst netværk i SmartTV og AV-udstyr samt installation af diverse streamingtjensester som f.eks. Netflix, HBO, YouTube, DRTV, YouSee-TV og Filmstriben.

opbygning af enkle hjemmesider

Konstruktion af simple og brugervenlige hjemmesider (op til 5 sider). Hjemmesiderne bliver lavet med One.com's enkle og brugervenlige hjemmeside-program på One.com's webhotel. Desuden tilbyder jeg assistance ved oprettelse af nyt domænenavn og webhotel hos One.com. Herudover tilbydes koncentreret undervisning for begyndere i opbygning af simple hjemmesider med One.com's let tilgængelige hjemmesideprogram. Min hjemmeside-undervisning tilrettelægges i forløb med 1 til 2 timers undervisning ad gangen, alt efter ønske. Undervisningen forudsætter ikke nogen forudgående kendskab til opbygning af hjemmesider, da der er tale om begynderundervisning, og man derfor lærer det hele fra grunden. Maks. 3 deltagere pr. hold, hvilket sikrer at alle får en grundig instruktion inden for den afsatte undervisningstid.

praktiske serviceydelser på DSI Margrethegården, Roskilde

På DSI Margrethegården, Roskilde, tilbyder jeg, foruden de tekniske serviceydelser, også praktiske serviceydelser, herunder bl.a. vinduespudsning og samling af møbler.