serviceydelser

it-assistance | IT-fjernsupport | opbygnng af hjemmesider m.v.

it-assistance

IT-hjælp i forbindelse med diverse lettere IT-opgaver (ikke Mac-computere). Der tilbydes IT-assistance til bla. installation af software, tablet og smartphone (Android og iPhone/iPad). Opsætning og fejlretning af internet, e-mail, Windows. Herudover tilbydes bla. installation af router, printer, scanner samt rensning, virusfjernelse og optimering af PC. Desuden tilbydes assistance ved installation og opdatering af software - herunder Windows-opdateringer. Herudover tilbydes individuel undervisning og vejledning i brug af PC og andet IT-udstyr, fx. tablet og smartphone. Desuden tilbydes undervisning i brug af Windows 10, Office-pakken, NemID, Borger.dk m.v. Ved IT-opgaver uden for Roskilde byzone, tilbydes udelukkende IT-fjern-support. Ofte kan software-relaterede IT-opgaver med fordel løses via fjernsupport. Er du i tvivl om hvorvidt dit IT-problem med fordel vil kunne løses via fjernsupport, er du velkommen til at ringe til mig, så vi kan få en snak om den aktuelle IT-opgave. For alle opgaver gælder no-cure-no-pay-princippet, hvilket vil sige: opgaven løst, ellers er assistancen gratis.

tv-installation

Installation og kanal-indstilling af TV og digitalboks herunder installation af YouSee-boks og YouSee-kort. Desuden tilbydes installation og indstilling af Blu Ray-afspiller, DVD-afspiller, harddiskoptager, Apple TV m.v. Herudover tilbydes opsætning af trådløst netværk i SmartTV og AV-udstyr samt installation af diverse streamingtjensester som f.eks. Netflix, HBO, DRTV og Filmstriben.

opbygning af hjemmesider

Konstruktion af enkle og brugervenlige hjemmesider. Hjemmesiderne laves efter dit helt eget designønske. Hjemmesiderne bliver lavet med One.com's enkle og brugervenlige hjemmeside-program WebEditor på One.com's webhotel. Desuden tilbydes hjælp til oprettelse af domænenavn og webhotel hos One.com. Herudover tilbydes individuel undervisning for begyndere i opbygning af enkle hjemmesider - med One.com's hjemmesideprogram. Undervisningen tilrettelægges i forløb med 1 til 2 timers undervisning ad gangen. Undervisningen forudsætter ikke nogen som helst forudgående kendskab til opbygning af hjemmesider, da der er tale om begynderundervisning, og man derfor lærer det hele fra grunden.

praktiske serviceydelser

På DSI Margrethegården, Roskilde, tilbydes, foruden de tekniske serviceydelser, diverse praktiske serviceydelser, herunder vinduespudsning, ad-hoc-rengøring samt møbelsamling m.v.